June 20, 2016

Mentorer

Caspar Macody LundCaspar Macody Lund

En av mentorene som skal hjelpe deltakerne med å ta idéene sine videre på veien til forretningskonsept er Caspar Macody Lund. Han er vår ekspert på forretningsmodellering, og skal blant annet gi oss en innføring i verktøyet Lean Canvas på lørdag formiddag.

Caspar er forøvrig Senior Business Developer i Bergen Teknologioverføring – BTO og har en Master of Science fra BI Bergen. Han har også et Certificate in Entrepreneurial Leadership fra Technical University of Denmark (DTU). Caspar har erfaring fra flere industrier, blant annet media, forsikring, detaljhandel og telecom, i tillegg til 12 års erfaring fra forretningsutvikling og oppstart av nye bedrifter. I tillegg har han startet produkt innovasjon i forsikringsselskapet Tryg, og har drevet ulike prosjekter i P&C markedene i de nordiske landene. Før han startet i BTO var han VP for salg og markedsføring i Karabin. I BTO har han hovedansvar for selskapets ACCEL program.

Åse HaugeÅse Berge-Haveland

Åse Berge-Haveland er en relativt fersk Design Thinker. Hun skryter på seg å være iderik og er i sitt rette element når hun får være kreativ og arbeide sammen med andre mennesker. Hun kaller seg kommunikolog og har bakgrunn innen økonomi, markedsføring og system.

Oppmerksomhet på gode løsninger og tilstander er ofte en drivkraft og inspirasjon i det Åse holder på med. Hun liker å sykle, men har alt for mange dårlige unnskyldninger for å la sykkelen stå, og ser derfor frem til å være med på helgens workshop.

kristian amlieKristian Amlie
Seriegründer innentransport, klima og delingsøkonomi