Det blir Cyclehack i 2017 også!

Howdy!

Vi har fått skrapet sammen et team som tar på seg arrangeringen av Cyclehack Bergen 2017, og planleggingen har akkurat begynt. Vi håper dere er like spente som det vi er og at dere sprer ordet til kjente og kjære kreative, innovative, engasjerte, pro-aktive og flotte venner og bekjente, for vi trenger dere alle til å delta når sommeren kommer!

Vi har ikke fått en dato enda fra de globale arrangørene, men vi håper at vi mottar den ganske snart slik at dere kan sette av datoen i kalenderen deres.

Inntil den tid kan dere tenke litt på saken, finne noen gode sykkelbarrierer som dere kan ta fatt på, og glede dere til dagen kommer hvor dere kan bruke hjernene deres til å hacke Bergen! Dere kan også ta en titt på den globale katalogen til Cyclehack, for å se hva som har blitt tenkt opp under de tidligere arrangementene rundt om i verden!

Fjorårets arrangement ble en suksess, og folk hadde mye moro over helgen. Vi liker å tro at dette arrangementet ikke bare handler om å takle problemene i sykkelhverdagen, men også å ha det gøy, være kreativ og prøve noe nytt. Derfor ser vi ikke bare etter sykkelentusiasten eller miljøaktivisten, men også etter de som er motiverte til å løse problemer eller de som har lyst til å prøve seg i et kreativt miljø. Alle er like velkomne hos oss!

Her finner dere et utvalg av bilder fra Cyclehack Bergen 2016:

 

Vi skal holde dere oppdaterte utover våren på hva som skjer og hvilke planer vi har, så følg med på sidene våre og følg oss på Facebook og Instagram!

Leave a Reply