Sykkeldebatt 14. juni

sykkeldebatt

Tirsdag 14. juni, kl. 19.00-21.00 arrangerer Cyclehack Bergen debatt på Bergen Offentlige Bibliotek, sammen med fire sykkelentusiaster, presentert nedenfor. Arrangementet er gratis!

Bergen har mange utfordringer når det kommer til sykling. Mange velger å ikke sykle – men hvorfor? Er det på grunn av oppstykket sykkelfelt, mange bakker, dårlig vær, manglende sykkelkultur, mangel på trygghet, eller rett og slett bare mangel på en sykkel?

Bli med på en spennende sykkeldebatt om hvordan Bergen kan bli en bedre sykkelby! Vi kommer også til å fortelle litt om hva som kommer til å skje på årets Cyclehack – Gjør Bergen til en bedre sykkelby!

Alle som deltar på dette arrangementet får rabattkode på 30% til hovedarrangementet 24. -26 juni!

Debattpanelet består av:

Linda Eide

Jorunalist og forfattar, transportsyklist og nyttespringar. 

DSC00933 kopi

Einar Grieg

Sykkelsjef Bergen kommune. Har ansvar for sykkelbyen Bergen som er en samarbeidsavtale mellom Bergen kommune, Hordaland fylkeskommune og Statens vegvesen. Einar har tidligere jobbet med friluftsliv i Fylkeskommunen og i Bergen Turlag. Ser på sykkelen som viktig for moderne byer.

portrett2

Erik Kubon Halvorsen

Markeds & kommunikasjonsdirektør for Sykkel-VM 2017. Han var prosjektleder for Bergen sitt kandidatur, og har vært sentral i å utforme visjon, mål og strategier for mesterskapet. Et av de viktigste satsingsområdene er å få flere til å begynne å sykle og oppleve sykkelglede. Gjennom å ha Sykkel-VM 2017 i Bergen og regionen får vi en unik mulighet til å sette sykkel på dagsorden.

470460_10150736410350589_1625619210_o

Peter Andersen

Dansk miljøgeograf og foreleser på UiB om bærekraftighet i planleggning. Han sitter også i lokalstyret til Syklistenes Landsforening, og har syklet i Bergen i 25 år.

Peter Andersen

Leave a Reply