Cyclehack Bergen 2016 arrangeres i BI sine lokaler på Marineholmen!

Vi er så heldige å ha BI som samarbeidspartner i årets Cyclehack, og har fått lov til å låne deres flotte lokaler på toppen av bygget på Marineholmen med fantastisk utsikt mot Puddefjorden, og ikke minst til den nye Småpudden som åpner bare uker før arrangementet. Bergen Kaffebrenneri er også rett rundt hjørnet, noe som passer ypperlig når ivrige sykkel- og innovasjonsentusiaster skal jobbe på høygir med å skape fremtidens sykkel-løsninger på 48 innholdsrike timer!

BI

 

På Cyclehack kobles gode ideer for samfunnet med en bærekraftig forretningsmodell og da passer det oss ypperlig å få være i deres flotte lokaler som oser av skaperkraft.

Alle BI-studenter som ønsker å bli med og lære mer om design thinking, innovasjon og entreprenørskap er selvfølgelig invitert og vil få en ekstra BI-rabatt. (bruk bistudent som promokode ved påmelding, og ta med studentbevis)

BI-student eller ei – som deltaker på Cyclehack får en unik mulighet til å øve på å utvikle gode business idéer, prototyper og hands-on-innovasjonsmetodikk i team, med sykkelen i fokus.

Vei veis ende venter den vanlige utfordringen: Sykkelparkering. Denne gangen har BI løst det, for syklene har vi fått lov til å ta med inn, men kanskje har du idéer for hvordan Bergen kan løse noen av sine sykkelutfordringer i fremtiden?

Vi gleder oss til å se deg på Marineholmen til Cyclehack 24-26. Juni.

Til påmelding

 

bi_logo        CHlogoWebSvart

 

Følg med på nyheter gjennom våre facebooksider

Leave a Reply