Kom på Cyclehack kick-off!

Det nærmer seg Cyclehack med stormskritt og vi gleder oss! Målet med Cyclehack er at glupe hoder skal komme sammen for å finne løsninger som kan gjøre Bergen til en bedre by å sykle i (les mer om hva Cyclehack er her). 

Allerede 6. juni, kl. 12-17 på Impact Hub Bergen, starter vi med introduksjon til Cyclehack og tar for oss første fase av design thinking-prosessen: Empathizing.

Meld deg på Cyclehakc kick-off her, det er gratis!

Det kommer til å bli lærerikt, gøy, kreativt, sosialt og intenst og vi anbefaler alle som har tenkt å delta eller lurer på å delta på selve Cyclehack 19.-21. juni, om å komme på kick-off (meld deg på via lenken over). Vi har fått med oss en av landets ledende “design thinkere”, førsteamanuensis i innovasjon ved NTNU, Federico Lozano. Han skal fasilitere design thinking-prosessen både på kick-off og på selve Cyclehack.

Federico har kommet den lange veien fra Mexico, via Stanford University (der Design Thinking ble “oppfunnet”) hvor han tok sin utdanning i bl.a. design thinking, via Spania til Norge og Bergen. Her har han slått seg ned og har blitt medlem av Impact Hub Bergen, som er stedet Cyclehack skal foregå.  Les mer om Federico på Impact Hub Bergens nettsider.

Vi ba Federico selv forklare hvorfor det er lurt, viktig og gøy å være med på Cyclehack kick-off 6. juni:

“Why do design thinkers care so much about empathy?
Design thinkers always begin by focusing on the human experience.  We understand that the most impactful innovations are those that address important human needs in meaningful ways.  Many times, though, these needs are hidden under the surface.

To better understand these needs, we adopt a deeply empathic perspective by standing in the shoes of others, and experiencing life from their perspective.  This kind of needfinding is not new, of course:  anthropologists and ethnographers have been doing this for generations.  Design thinking simply relays this powerful approach to address the challenges of modern-day organizations and societies.

During the Cyclehack we will be doing our very best to empathize with all sorts of people—bikers, non bikers, young, old, local and foreign.  We will also learn how to tap into human emotions and understand people’s patterns, habits, and behaviors.  By doing so, we hope to unlock our creativity and offer Bergen and its citizens useful and meaningful cycling solutions that will have a lasting impact on our community and environment.” 

Har du ennå ikke sett videoen han har laget, der han forklarer hva Cyclehack, design thinking og empathizing går ut på, anbefaler vi på det varmeste å se den her:

 

Leave a Reply